Translate

شريط

الأربعاء، 18 أبريل، 2012

صينية سمك فى الفرن

صينية سمك- صينية سمك فى الفرن - طريقة عمل صينية سمك - سمك مرجان فى الفرن

صينية سمك- صينية سمك فى الفرن - طريقة عمل صينية سمك - سمك مرجان فى الفرن
صينية سمك فى الفرن


مقادير صينية سمك فى الفرن:

كيلو سمك مرجان – بصل – 5 فصوص ثوم – 2 قرن فلفل حامى - فلفل رومى – شرائح طماطم – زيت – ملح – فلفل – كمون – ليمون.




طريقة عمل صينية سمك فى الفرن:
نفتح السمك وننظفة ونعمل خطين بالورب فى كل جنب للسمكة. نرصص السمك فى الصينية ونضع علية الثوم والفلفل الحامى والفلفل الرومى وشرائح الطماطم ونص كوب زيت ونعصر ليمونة ورشة كمون ثم نضع شوية ماء نغطى الصينية وندخلها الفرن لحد مايستوى.
يقدم مع الطحينة وسلطة الخضار والأرز المصرى.

وبالهنا والشفاء 

  مواضيع ذات صلة:
 الصيادية الدمياطى

‏ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

أطلب أى وصفة تصلك بإذن الله

أطلب أى وصفة تصلك بإذن الله
ركن الطلبات والإستفسارات فى خدمة إسألنى